2024.10.18., péntek - Lukács napja
facebook
Keresés
A következő szezonra készülnek a ZTE játékosai

A következő szezonra készülnek a ZTE játékosai

2024. július 11., 08:58
A következő szezonra készülnek a ZTE játékosai. Noha a zalaegerszegi csapatnál sok változás történt, továbbra is elsősorban a stabil védekezésükre építenek.

Június utolsó hetében kezdte meg a felkészülést a ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata a 2024/25-ös szezonra. Azóta is erőnléti edzésekkel és mérkőzésekkel telnek a sportolók mindennapjai.

Nyilván a fizikai állapot van a hangsúly, azt próbáljuk minél jobb állapotba hozni, de a felkészülés végén a taktikai dolgok is belekerülnek az edzésekbe. Azonban főként a fizikai dolgokon lesz a hangsúly

- tájékoztatta portálunkat Szendrei Norbert csapatkapitány.

A csapat összetétele sokat változott. Többek között Antonio Mance, Zoran Lesjak és Kovács Barnabás is távozott. Ezzel egyidőben több külföldi és hazai igazolás érkezett a Zetéhez, például Nyíri Vince, aki a Szombathelyi Haladás csapatánál játszott. Az új igazolások beilleszkedésével Szendrei szerint nincsen probléma és a ZTE a tavaly megszokott játékstílussal folytatja.

Szerintem ugyanúgy, mint a tavalyi szezonban, egy biztos védekezésből fogunk megpróbálni építkezni. Ez a tavalyi szezonban bevált, főként a második félévben, szóval szerintem nincs is miért változtatni a taktikai dolgokon. Kisebb változtatások biztos lesznek, de szerintem a szurkolóknak nagyjából arra kell számítani, amit a tavalyi szezonban is játszottunk.

A zalaegerszegi együttes hazai pályán kezdi az idényt az MTK Budapest ellen. A sorsolás nem volt kegyes, mivel az első öt fordulóban az előző szezon első négy helyezettjével is találkoznak.

Szöveg: Nagy Jenő

Fotó: Médiacentrum Zalaegerszeg

zFiPnN4Fkfk
# Kapcsolódó cikkek