2024.09.16., hétfő - Edit napja
facebook
Keresés
Újabb megállapodást kötött a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület

Újabb megállapodást kötött a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület

2023. december 13., 10:00
Újabb szponzori megállapodást írt alá a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület. A Hydrocomp Kft. felajánlását a klub működtetésére, illetve a sportolók továbbképzésére szánják.

A cég számára kifejezetten fontos a fiatal tehetségek támogatása. Dormán László ügyvezető reméli, hogy a hozzájárulásuknak köszönhetően továbbra is kiváló eredményeket érnek el.

A cégünk mindig is fontosnak érezte a társadalmi szerepvállalást. A kultúra, a sport főszerepet játszott természetesen az egészségügyi támogatások sorában. Itt elsősorban az volt a döntő tényező, hogy fiataloknak a támogatásáról van szó. Mint ahogy tudjuk, nagyon tehetséges fiatalok vannak itt, akik országos bajnokságokat nyernek, sőt nemzetközileg is olyan eredményeket szeretnének elérni, amihez alapvetően fontos a cég támogatása. Reméljük, ezáltal elérjük, hogy nemzetközi sikerek, azok megjönnek.

- mondta el Dormán László, a Hydrocomp Kft. ügyvezető igazgatója.

A szakosztály vezető edzője emlékeztetett: hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt kimagaslóan szerepeltek. Mint hozzátette, terveik szerint ez lesz a céljuk 2024-ben is, a sportág számára kiírt megmérettetéseken.

Januárban már elindulnak a versenyek, az év eleje mindig nagyon nehezen indul. Februárban már korosztályos magyar bajnokság lesz az ifjúságiaknak, március folyamán pedig Mátéffy Gábornak már nemzetközi versenye lesz, Európa-kupája. Addig a támogatások nem mindig szoktak megérkezni, úgyhogy ez a támogatás a Hydrocomptól nagy segítség abban, hogy az év elejét azt túlvészeljük.

- közölte ifj. Nagysolymosi Sándor, a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület vezetőedzője.

A sikersorozat hátterében több évtizednyi kitartó munka áll. Ennek egyik biztosítéka a jövőre vonatkozó anyagi támogatás.

Több mint 30 éves az egyesületünk itt Zalaegerszegen és úgy érezzük, hogy az eddigi munkánknak is az elismerése az, hogy immár az ötödik cég, aki anyagi támogatással is hozzájárul ahhoz, hogy a mindennapi edzéseket és a szép teremnek a fenntartását is tudjuk biztosítani a nálunk sportoló több mint száz gyerek számára. Illetve külön öröm az, hogy idén már négy korosztályos válogatottal dolgozunk, akiknek a nemzetközi versenyeztetése, illetve edzőtáboroztatása jelentős terhet ró az egyesületünk számára.

- nyilatkozta Varga Zoltán, az egyesület elnöke.     

A klub az óvodástól egészen a felnőtt korosztályig, mindenkinek lehetőséget biztosít a küzdősport elsajátításához. Ez azt jelenti, hogy változatlanul szívesen fogadják a hozzájuk jelentkezőket.

Szöveg: Kiss Alexandra

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

_r1mLrXRUn0
# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek