2024.09.16., hétfő - Edit napja
facebook
Keresés
Szponzori szerződést kötött a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület

Szponzori szerződést kötött a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület

2023. november 14., 14:40
Aláírta a szponzori megállapodást a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület a Sprint Kft-vel. Az egymillió forint felajánlást a klub működésére, illetve utánpótlás-nevelésre fordítják.

Az adományt jelképes ajándékkal – a klub emblémájával díszített mezzel – köszönték meg, az ügyvezetőt pedig tiszteletbeli taggá fogadták. A cég már számos sportlétesítménynek és egyesületnek nyújtott segítséget.

Úgy gondoltuk, hogy a judo lenne a következő, amit szeretnénk támogatni. Nagyon jó hírt hallottunk rólunk. Rengeteg gyermek jár ide, akiknek az edzésprogramját támogatjuk. Profi szinten is jó eredményeket értek el, ezért úgy gondoljuk, hogy megérdemlik a támogatást.   

- mondta el Pethő István, a Sprint Kft. ügyvezetője.

Ifj. Nagysolymosi Sándor 10 éve irányítja a szakmai munkát. Tanítványai a magyarországi és a nemzetközi versenyeken is szép sikereket értek el. Idén nyolc magyar bajnoki érmet szereztek, három korosztály versenye még hátra van – ismertette a vezetőedző.

Évente 30-32 hazai utánpótlás versenyen veszünk részt, amik magyar bajnokságok, területi illetve regionális versenyek. Nemzetközi szinten három versenyző képviselte az idei évben Zalaegerszeget, illetve Magyarországot: juniorban a Mátéffy Gábor, serdülők között a Volner Panna, és az ifjúságiak között Ódor Noel ment végig az Európa kupa sorozaton.   

- számolt be az eredményekről ifj. Nagysolymosi Sándor.

A sikersorozat több évtizedes munka eredménye – erről már Varga Zoltán, a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület elnöke beszélt honlapunknak. A sportág fél évszázada van jelen a zalai vármegyeszékhelyen. Harminc esztendővel ezelőtt megalakították az egyesületet, 2016-ban pedig átadták a korszerűen felszerelt regionális központot.

Több száz, talán több ezer kisgyerekkel tudtunk megismertetni a judo alapjait és tudtuk velük megkedveltetni a mozgást, az egészséges életmódot. Körülbelül 100-120 gyerek jár hozzánk rendszeresen edzeni. Emellett lehetőség van arra is, hogy versenyzőként foglalkoztassuk mindazokat, akik vállalják a többletmunkát.

- fűzte hozzá.  

A 8 és 12 év közötti korosztály edzései mellett az óvodásoknak mozgásfejlesztő foglalkozásokat tartanak. A klub középiskolásoknak és felnőtteknek is biztosít sportolási lehetőséget.  

Szöveg: Kolozsvári Ilona

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg 

KYNFU4n4O-o
# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek