2024.09.08., vasárnap - Mária, Adrienn napja
facebook
Keresés
Székesfehérváron véget érhet a bronzcsata

Székesfehérváron véget érhet a bronzcsata

2024. május 16., 09:20
A férfi kosárlabda NB I bronzmérkőzésének második találkozóján kedden a Zalakerámia ZTE KK 67-83-ra kikapott az Arconic-Alba Fehérvártól. A fehérváriak így már 2-0-ra vezetnek a három győztes mérkőzésig tartó páros csatában.

A harmadik összecsapást május 17-én, pénteken 18 órától Székesfehérváron rendezik.

A zalaegerszegi mérkőzés után csalódottan távoztak a szurkolók a csarnokból, hiszen a ZTE KK bőven tudása alatt játszott. Az első félidőben gyermeteg hibákat vétettek a játékosok, míg a második félidő harcos játéka már kevésnek bizonyult, hogy szorossá tegyék a találkozót. A ZTE nagyot menetelt az alapszakasz végén, hiszen a kieső zónából a legjobb négybe küzdötte fel magát Matthias Zollner vezetésével. A mostani formahanyatlás a hosszú sorozat okozta fáradtságnak tudható be. Egy kicsivel több koncentráció és küzdeni tudás kellene a játékosoktól, hogy a harmadik mérkőzésen esélyük legyen a szoros eredményre, vagy akár a győzelemre.

Fontos információ a szurkolóknak, hogy akik elkísérnék a csapatot Székesfehérvárra, azok csak a mérkőzés napján, a helyszínen tudnak vendégjegyet vásárolni.

Szöveg: Jóna István

Fotó: Jóna István

# Kapcsolódó cikkek