2024.09.24., kedd - Gellért, Mercédesz napja
facebook
Keresés
Nyertek az éllovasok, az élen továbbra is a ZTE FC II

Nyertek az éllovasok, az élen továbbra is a ZTE FC II

2024. szeptember 23., 09:47
Összesen 34 gólt hozott a Zala vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulója. Az éllovasok nem hibáztak és továbbra is veretlen a Csesztreg.

A ZTE FC II éllovasként várhatta a fordulóban a Tarr Andráshida SC ellen idegenbeli fellépést, annak tudatában, hogy az üldözője, a Hévíz nagy csatában nyert a Zalaszentgrót ellen. 

Az első húsz percben kétgólos előnyt szereztek a vendégek, amit a félidő végéig még megtoldottak egyel. A hazaiaknak volt egy-két szép akciója, de gólt nem tudtak szerezni. A fordulás után sem változott a játék képe, a ZTE irányított és további három góllal terhelte meg az ASC hálóját. A vendégek győzelme megérdemelt, a hazaiak becsülettel küzdöttek, de most ennyi telt az erejükből. 

Tarr Andráshida SC-ZTE FC II 0–6 (0–3)

Zalaegerszeg-Andráshida, 100 néző. Jv.: Lakics P.

Andráshida SC: Molnár M. – László (Sipos), Fábián K., Balog (Fábián B.), Jándli, Soós, Nagy-Palócz (Gulyás), Pataky, Vígh, Kiss L. (Török), Cseke. Játékos-edző: László Dávid.

ZTE FC II: Barbarics (Tóth I.) – Rózsa (Blum), Deme, Vert (Baráth), Szindekovics (Ferenczy), Király (Szabó B.), Wolf (Mecséri), Mulasics, Bodrogi, Meidl, Molnár K. (Györe). Edző: Horváth Gábor.

Gólszerzők: Szindekovics, Vert, Mulasics, Györe, Soós (öngól), Cseke (öngól).

A forduló további eredményei: 

Szepetnek–Semjénháza 2–0 (0–0)

Zalakomár-Zalakaros–Csesztreg 0–6 (0–3)

Hévíz SK–Zalaszentgrót 1–0 (0–0)

Lenti TE–Kinizsi Gyenesdiás 9–2 (8–0)

Technoroll Teskánd–Horváth-MÉH Kiskanizsai Sáskák 3–2 (1–0)

Clean Medic Zalalövő–Magnetic Andráshida TE 2–1 (0–0)

Szöveg: Jóna István

Fotó: Jóna István