2024.09.19., csütörtök - Vilhelmina napja
facebook
Keresés
Nyert a ZTE FC II, kikapott a Hévíz a Csesztregtől

Nyert a ZTE FC II, kikapott a Hévíz a Csesztregtől

2024. szeptember 16., 09:30
A Zala Vármegyei labdarúgó bajnokság I. osztályának 6. fordulójában a ZTE FC II ismét hazai pályán játszott, ezúttal a Zalalövő volt az ellenfél. A hazaiak végig irányították a találkozót és otthon tartották a három pontot.

A bajnokságot jól kezdő Zalalövő ellen története 300. mérkőzését játszotta a ZTE FC II. Az első találatig a 12. percig kellett várni, amikor Blum volt eredményes (1-0). A vendégek szervezetten játszottak, de a több helyzetet a ZTE dolgozta ki. A fordulás után Wolf a 66. és a 68. percben is betalált és eldöntötte a mérkőzés sorsát. A ráadásban Király is eredményes volt, amely a 4-0-s végeredményt is jelentette. A ZTE FC végig irányította a mérkőzést és megérdemelten nyert. A ZTE II a tabella élén várhatja a folytatást. 

ZTE FC II–Clean Medic Zalalövő 4–0 (1–0)

Zalaegerszeg. Jv.: Dominkó

ZTE FC II: Rózsa (Meidl) – Deme, Vert (Szabó B.), Blum (Baráth), Király, Wolf, Mulasics (Szindekovics), Bodrogi, Barbarics, Molnár K., Györe (Mecséri). Edző: Horváth Gábor.

Gólszerzők: Wolf (2), Blumm, Király.

Nem volt teljes a forduló, mivel a rossz időjárási viszonyok miatt a Gyenesdiás–Technoroll Teskánd és a Semjénháza–Zalakomár-Zalakaros találkozókat elhalasztották.

Eredmények:

Csesztreg–Hévíz 2–1 (1–1)

Horváth-MÉH Kiskanizsai Sáskák–Szepetnek 0–2 (0–2)

Magnetic Andráshida TE–Lenti TE 0–1 (0–0)

Zalaszentgrót–Tarr Andráshida SC 5–4 (2–1)

Szöveg: Jóna István

Fotó: Jóna István