2024.09.16., hétfő - Edit napja
facebook
Keresés
Németh Dániel marad Zalaegerszegen

Németh Dániel marad Zalaegerszegen

2024. június 06., 10:01
A ZTE FC holnapján tette közzé, hogy további kétéves szerződést kötött Németh Dániellel, így biztossá vált, hogy a következő szezont is ZTE színekben kezdi majd meg a fiatal, még csak húszéves támadó.

Németh Dániel 2021-ben érkezett a ZTE-hez a Honvéd együttesétől, majd egy rövidebb lendvai kölcsön-kitérő után beépült a ZTE keretébe. Eddig összesen 65 mérkőzésen játszott zalaegerszegi mezben, ez idő alatt hét gólig és két gólpasszig jutott. Elévülhetetlen érdemei voltak a 83. MOL Magyar Kupa megnyerésében, hiszen az ő találatával került előnybe a ZTE FC a döntőben. 

Pozitívan tekintek vissza az eddig itt töltött időszakomra, úgy gondolom minden szezonra minőségben és összetartásban is remek csapat kovácsolódott össze. A tavalyi év természetesen a klubnak és nekem is kiemelkedő volt, a kupagyőzelem felejthetetlen élmény marad számomra. Úgy érzem jó úton haladok és továbbra is keményen kell dolgozzak, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. Szeretnék továbbra is gólokkal, gólpasszokkal hozzájárulni a csapati jövőbeli sikereihez

– nyilatkozta a ztefc.hu-nak a fiatal támadó. 

Szöveg: Jóna István

Fotó: ZTE FC