2024.09.16., hétfő - Edit napja
facebook
Keresés
Márton Gábor ismét a ZTE FC kispadján

Márton Gábor ismét a ZTE FC kispadján

2023. november 13., 14:00
Szombaton a ZTE FC 2-0-ra kikapott az MTK Budapest vendégeként. A vereséget követően Boér Gábor felajánlotta, hogy távozik a ZTE FC vezetőedzői pozíciójából, amit a vezetőség elfogadott.

Ma délután már be is jelentette az NB I-es klub az új vezetőedzőjét, Márton Gábort, aki 2020-ban eredményes fél szezont töltött Zalaegerszegen. A zalai szerepvállalása után MOL Fehérvár csapatánál dolgozott, majd az MTK Budapest kispadjára ült le, melyet egy kozármislenyi időszak követett.

Márton Gáborra nagy kihívások várnak, hiszen a ZTE FC a tabella tizedik helyén áll jelenleg.

Nagyon jó érzés visszatérni, hiszen bár rövid időt töltöttem itt, de nagyon szép eredményeket értünk el, rengeteget kaptam az itteni emberektől, a szurkolóktól és a csapattól is. Bízom benne, hogy most is hasonlóképpen alakul az előttünk álló időszak és rengeteg közös sikert ünnepelhetünk együtt. Úgy gondolom, hogy az elvárások egyértelműek, hiszen a fő cél az, hogy a ZTE FC bent maradjon az NB I-ben és a szezon végeztével a szurkolókkal együtt örülhessünk

- nyilatkozta a klub honlapján Márton Gábor.

A bajnokság a válogatott Európa-bajnoki selejtezői miatt két hétig szünetel, így lesz némi ideje a frissen kinevezett vezetőedzőnek ismerkedni a csapattal és felkészülni a következő megmérettetésre, mely a Debrecen ellen lesz november 25-én Zalaegerszegen. 

Szöveg: Jóna István
Fotó: ZTE FC/Facebook

SBQalzmWjck
# Kapcsolódó cikkek