2024.10.22., kedd - Előd napja
facebook
Keresés
Hazai pályán javított a ZTE FC II

Hazai pályán javított a ZTE FC II

2024. szeptember 09., 09:45
A Zala vármegyei labdarúgó-bajnokság I. osztályának 5. fordulójában a ZTE FC II csapata látta vendégül a forduló előtt még veretlen Zalaszentgrót együttesét.

A hazaiak szinte végig irányították a mérkőzést és megérdemelten szerezték meg a három pontot.

ZTE FC II–Zalaszentgrót 2–0 (0–0)

Zalaegerszeg, Jv: Takács G.

ZTE FC II: Barbarics – Rózsa, Mecséri (Molnár K.), Deme, Vert (Baráth), Blum (Ferenczy), Király, Wolf (Szabó B.), Mulasics, Bodrogi (Meidl), Györe (Szindekovics). Edző: Horváth Gábor.

Zalaszentgrót: Osbáth – Jóna, Doszpoth, Fülöp, Horváth S. (Vajda), Kovács L., Lampert (Székács), Kovács P., Péhl, Horváth D., Czibor (Kovács-Braun). Edző: Bencze Péter.

Gólszerző: Molnár K. (2).

A találkozó elejét megnyomta a hazai csapat és sorra jöttek a lehetőségek is, de a kapu előtt pontatlanok voltak a fiatalok. A vendégek jól védekeztek, de támadásaik hamar elhaltak a ZTE térfelén. A gólnélküli első félidőt követően a csereként beállt Molnár Kristóf az 50. percben vezetéshez juttatta a hazaiakat. A 61. percben ismét a fiatal játékos volt eredményes, amikor a vendégek védelmi hibáját kihasználva balról tört kapura és szerzett újabb gólt. A ZTE FC II megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a kapura kevés veszélyt jelentő vendégekkel szemben. A ZTE jelenleg a második helyen áll a tabellán a veretlen Hévíz mögött.

További eredmények:

Szepetnek–Kinizsi Gyenesdiás 0-0

Kiskanizsai Sáskák–Zalakomár-Zalakaros 1–4

Hévíz–Semjénháza 2–0

Technoroll Teskánd–Magnetic Andráshida TE 2–1

Clean Medic Zalalövő–Lenti TE 1–0

Tarr Andráshida SC–Csesztreg 2–4

Szöveg: Jóna István

Fotók: Jóna István

# Kapcsolódó galériák