2024.10.22., kedd - Előd napja
facebook
Keresés
Folytatta jó sorozatát a ZTE FC női csapata

Folytatta jó sorozatát a ZTE FC női csapata

2024. szeptember 24., 09:37
A női labdarúgó NB II nyugati csoportjában a hétvégén a 4. fordulót rendezték. A ZTE FC együttese a Pécsi VSK csapatához utazott.

Pécsi VSK – ZTE FC 0-5 (0-4)

Pécs, PVSK Sportkomplexum, jv. Tóth Kitti 

PVSK: Hosszú – Horváth R. Szabó Á. Schmidt, Verkman, Ferencz, Mánya (Megyesi, 51.), Laskovics, Kollár, Ludvig, Rácz. Technikai vezető: Győrki Ákos.

ZTE: Kiss E. – Nagy B. Szegedi (Vitusz), Tóth K. Simon V. Varga B. (Hetyei), Bicsák (Melus), Kopcsándi, Harsányi, Király Cs. (Major), Mezőfi. Edző: Pergel Andrea.

Gólszerzők: Bicsák (3. 34.), Varga B. (37.), Harsányi (45.), Hetyei (84.).

Kilencedik alkalommal találkoztak a csapatok bajnoki mérkőzésen és az örökmérleg nyolc ZTE győzelmet mutatott, ami a találkozó után sem változott, hiszen magabiztos játékkal nyertek a zalaiak. Már a harmadik percben Bicsák révén vezetést szerzett a ZTE. Némi mezőnyjátékot követően a 34. percben újra Bicsák volt eredményes, majd három perccel később Varga növelte az előnyt. A félidő végén, az egyre magabiztosabban játszó ZTE Harsányi góljával már 4-0-ra vezetett. A szünet után sem változott a játék képe, a ZTE sorra gyártotta a helyzeteket, melyekből a hajrában Hetyei egyet értékesített, beállítva az 5-0-s eredményt. 

A ZTE FC sorozatban harmadik mérkőzését megnyerve egy pontra zárkózott az éllovas csapatokhoz. Az 5. fordulóban nehéz feladat vár a kék-fehérekre, hiszen szeptember 29-én 10 órától az éllovas Ajka látogat Zalaegerszegre.

Szöveg: Jóna István

Fotó: Jóna István