2024.09.19., csütörtök - Vilhelmina napja
facebook
Keresés
Danilo Ostojic és Simó Bence továbbra is a ZTE KK-t erősíti

Danilo Ostojic és Simó Bence továbbra is a ZTE KK-t erősíti

2023. június 22., 10:03
A Zalakerámia ZTE KK vezetése továbbra is azon dolgozik, hogy minél korábban kialakuljon a következő szezonra a keretük. Ennek eredményeként szerdán délután jelentették be, hogy a szerb Danilo Ostojic és Simó Bence újabb egy évre kötelezte el magát együttesükhöz.

Danilo Ostojic tavaly nyáron érkezett Zalaegerszegre és teljesítményével kivívta a szakmai vezetés és szurkolók elismerését, így újabb szerződést ajánlottak neki, amit elfogadott, ahogy saját nevelésű játékosuk, Simó Bence is. Mindketten a ZTE KK tagjai lesznek a következő szezonban az új vezetőedző, Lubomir Ruzicka egyetértésével.

Danilo Ostijic oszlopos tagja volt az elmúlt szezonban csapatunknak, az ő megtartása fontos szempont volt az igazolási taktikánknak

– mondta el a klub honlapján Bencze Tamás szakmai igazgató.

Régen sikerült már légióst megtartani a csapatnál, de Danilo is kifejtette, hogy szeret itt játszani és szereti azt a miliőt, ami körülveszi a csapatot. Új szakvezetőnkkel sokat beszélt erről, így nem volt számára kérdés, hogy hosszabbítson. Simó Bence saját nevelésű kosarasunk, aki kevesebb szerepet kapott az elmúlt két szezon során, de továbbra is tartani akarjuk azt az elvet, hogy öt U23-as játékos tagja legyen a keretünknek. Ő teljes mértékben beleillik ebbe a koncepcióba.

Bencze Tamás egy távozót is bejelentett, miszerint Polster Attila elhagyja a megyeszékhelyi csapatot és máshol szeretné kipróbálni magát.

Fotó: ztekk.hu

 

# Kapcsolódó cikkek