2024.09.16., hétfő - Edit napja
facebook
Keresés
Az őszi versenysorozatra készültek a ZRKA és a BVSC növendékei

Az őszi versenysorozatra készültek a ZRKA és a BVSC növendékei

2024. augusztus 29., 10:25
A Zalaegerszegi Regionális Karate Akadémia és a BVSC közös edzőtáborban készültek augusztus 22-26. között Zalaegerszegen. A közös edzőtábor az őszi versenyszezonra való felkészülést szolgálta. A csapatépítés és közösségi élmények mellett a tábor legfontosabb célja az volt, hogy csoportos felkészülési lehetőség biztosítson az utánpótlás és korosztályos versenyzőknek.

Az edzések nagyon jó hangulatban teltek el, a napi három pörgős edzésen nagyon keményen és kitartóan dolgoztak a gyerekek. A kora reggeli kondicionális edzésen a fizikai teljesítőképesség fejlesztése volt a cél, majd ezt követte egy sportágspecifikus technikai edzés. A kora esti edzéseken a taktikai alapelvek mellett meghatározott küzdelmi szituációkat gyakorolhatták a gyerekek

- tájékoztatott Takács Ferenc, a klub vezetőedzője. 

A zalaegerszegi egyesület családi napot  is rendezett, melyen a BVSC sportolóit és a kísérő szülőket is vendégül látták. Az időjárásra sem lehettet panasz, és több mint nyolcvan sportoló, szülő és edző szórakozott együtt a SzentGróth termálfürdőben.

Takács Ferenc elmondta, hogy nagyon jó közösséget alkotva, sikeresen és nagyon hasznosan zárták a nyár végi edzőtáborukat. A közös tábor sikeréhez, szakmai eredményességéhez hozzájárult Bartha Nikolának, a BVSC WKF szakág vezetőedzőjének a munkája. A program megvalósulását támogatásukkal segítette még a Flaisz Gergő, a Keresztury VMK igazgatója, Böcskey Zsolt, a Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft. ügyvezetője, aki a zalaegerszegi AquaCity-ben, míg Tóth István a SzentGróth Termálfürdő és Szabadidőközpont vezetője Zalaszentgróton látta vendégül a fiatalokat és kísérőiket, ezzel is emelve az edzőtábor színvonalát!

Szöveg: Jóna István

Fotó: ZRKA