2024.09.12., csütörtök - Mária napja
facebook
Keresés
Ősszel folytatódik a Kazamata

Ősszel folytatódik a Kazamata

2024. augusztus 22., 16:35
Ősszel folytatódik a Kazamata. A ZAZEE Kulturális Egyesület ismét a Göcseji Múzeum pincéjébe hoz színházi előadásokat, melyekre a jegyek értékesítése már elkezdődött. A részletekről a helyszínen tájékoztatták az újságírókat.

A tavaszi sikereken felbuzdulva ezúttal is négy produkciót mutatnak be a különleges kezdeményezésnek köszönhetően. A közönség először a Tér 12 Kulturális Egyesület Nélküled című előadását láthatja szeptember tizenkettedikén. 

Sólymos Tamás írásából született az előadás. Egy önismereti és történelmi idegenvezetésre hívnak a szereplők, egy erdélyi kastélyban vezetnek körbe. Ez a Göcseji Múzeum tereiben fog megtörténni. Sok humorral a hazaszeretetről. Arról fog szólni, hogy mit jelent magyarnak lenni. Ezt követően szeptember 26-án Szamosi Zsófia fog érkezni a Pali – Maléter Pálné című monodrámájával

- tájékoztatott Nadrai Róbert alelnök.

Az egyedi élményt garantálja, hogy a nézőtéren maximum 50-en férnek el. A szervezők kéthetente készülnek ilyen programokkal.

Igazából színházi előadásokra számíthat az, aki idejön. Minden vidámságával és drámájával együtt. Vannak olyan darabok, amik kifejezetten humorosak, de a jó kedélyű előadásokból sem hiányzik a dráma, illetve vannak olyan előadások, amelyek mélyebb és súlyosabb problémákat próbálnak messzemenően boncolgatni

- részletezte az egyesület elnöke, Wettstein Tamás.

Havasi Bálint főigazgató szerint izgalmas és eredményes volt az előző évad. Mint fogalmazott, a múzeumi légkörtől eltérő program tovább erősíti az intézmény közösségi szerepét.

Jegyeket és bérleteket a kulturális egyesület honlapján értékesítenek. Wettstein Tamás hozzátette: mivel legutóbb gyorsan elfogytak a belépők, érdemes időben megvásárolni azokat. 

Szöveg: Nagy Jenő

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

C9s85tEPGVk
# Kapcsolódó galériák