2024.09.08., vasárnap - Mária, Adrienn napja
facebook
Keresés
Nyárköszöntő családi napot tartottak a Griff Bábszínházban

Nyárköszöntő családi napot tartottak a Griff Bábszínházban

2024. május 12., 10:40
A környezettudatosságra nevelő játszótér mellett minicirkusszal, kézműves foglalkozásokkal és babaszínházzal várták a látogatókat. A nagysikerű rendezvényt évente négy alkalommal, pályázati forrásból szervezik meg.

A néhány hónapos babáktól az óvodás korosztályig minden látogató talált kedvére való elfoglaltságot. Az aulában berendezett játszótéren ezúttal is a környezettudatosságra nevelés kapott főszerepet. A négyéves Máté labdajátékokon keresztül az égbolttal ismerkedett, és pandát etetett. Édesanyjával már nem először járnak a Griff nyílt napján.

Rendszeresen keressük a városi gyermekprogramokat, mert szeretjük a kulturális programokat, amiket a Griff Bábszínház is kínál. A kisfiam négy éves, és nagyon szereti a bábszínházat, ezért mindig nagy örömmel jövünk a nyílt napra - főleg azért, mert sok kiegészítő program is van, ami a kedvére való. A labdajátékokat például nagyon élvezi, és várjuk az előadást is

- nyilatkozta portálunknak Tolnai Tímea.

Az intézmény családi napjaira rendszerint vendégfellépőket is meghív. Ezúttal a szegedi Kövér Béla Bábszínház babaszínházi előadása és egy kecskeméti társulat minicirkusza színesítette a programot. Az esemény fő célja, hogy közös időtöltést biztosítson a családoknak.

Az alkalom annak szól, hogy a családok együtt tudjanak szórakozni, tartalmasan időt eltölteni. Ezért találtuk ki ezt az egész programot, amit pályázati forrásból valósítunk meg, egy évben négyszer. Próbálunk olyan vendégelőadásokat idehozni, amik érdekelhetik a zalaegerszegi közönséget, mert a saját előadásainkat többnyire látják

- mondta Szűcs István, a Griff Bábszínház igazgatója.

Az egész napos rendezvény további célja az volt, hogy kedvet csináljon a gyerekeknek a bábszínház előadásainak látogatásához, melyekkel hétköznaponként várják az érdeklődőket.

Szöveg: Soós Aliz

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

MiPPaBna9_A
# Kapcsolódó galériák