2024.09.19., csütörtök - Vilhelmina napja
facebook
Keresés
Támadót, középpályást és védőt igazol a ZTE FC

Támadót, középpályást és védőt igazol a ZTE FC

2023. augusztus 29., 09:10
Hétfőn három új igazolást is bejelentett a ZTE FC. A klub hivatalos honlapján közzétett információk szerint egy támadót, egy középpályást és egy védőt érkezését jelentette be a kupagyőztes alakulat.

A ZTE FC-től múlt héten két alapember távozott, az Újpestre igazoló középpályás, Tajti Mátyás és a török Rizesporhoz szerződött védő, Mocsi Attila. 

Elsőként a horvát Josip Spoljaricsot jelentette be a ZTE, akinek a játékjogát végleg megszerezte az NK Osijektől.  A támadó a 2021/2022-es szezonban egy éves kölcsönszerződés keretein belül már játszott Zalaegerszegen, ezúttal visszatér és két évre kötelezte el magát a vármegyeszékhelyi együtteshez. 

Egy éves kölcsönszerződéssel érkezett az Újpest együttesétől a francia középpályás Yohan Croizet (Johan Croazé). Yohan Croizet Franciaországban nevelkedett a Mezt akadémiáján és 2021-ben érkezett Magyarországra, azóta az Újpest FC együttesét erősítette.

Harmadsorban Medgyes Sinan személyében egy balhátvéddel erősített a ZTE FC. 

Medgyes Sinan a Győri ETO akadémiáján nevelkedett, majd 2015-2016 között több szlovák labdarúgó csapatban is megfordult. Ezt követően visszatért Magyarországra és 2017-2020 között a Budaörs SC, majd 2020-2021 között a Budafoki MTE gárdáját erősítette. 2021 nyarán csatlakozott a Paksi FC csapatába, majd a következő évben az MTK-hoz igazolt. Az elmúlt időszakot pedig a DVTK színeiben töltötte.

Medgyes Sinan 2+1 éves szerződést kötött a kék-fehérekkel.

Fotó: ZTE FC/ Facebook

# Kapcsolódó cikkek