2024.09.08., vasárnap - Mária, Adrienn napja
facebook
Keresés
Remekül szerepeltek a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület versenyzői Ajkán

Remekül szerepeltek a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület versenyzői Ajkán

2023. december 12., 08:20
A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület versenyzői nagyszerűen szerepeltek az Ajkán megrendezett II. Sun Dome kupa WKF Karate versenyen.

A legalsó korcsoportban Szabó Mira 6-7 éves hozta az elvárásokat 2. helyen végzett szivacs kumitében 3. helyet szerezte meg shikodach kategóriában.

Balogh Miranda is nagyszerűen szerepelt a 10-11 évesek között formagyakorlatban az első helyen végzett, míg kumitéban a második helyet szerezte meg.

Nagy Kata a 12-13 évesek között, a kedvenc kategóriájában, azaz katában a második helyen végzett, kumitéban ugyancsak az előkelő második helyet szerezte meg.

Nagy Katát kumitéban felnevezte edzője egy korcsoporttal a 14-15 évesek közé, ahol szintén első helyet harcolta ki magának.

Darók Izabella, a 12-13 évesek B korcsportjában, formagyakorlatban az első helyen végzett míg kumitéban a harmadik helyen zárt.

Ujj Rebeka 12-13 évesek C korcsoportjában hozta az elvárásokat, katában és kumitéban egyaránt az első helyen zárta a versenyt.

Tóth Jázmin 16-17 éves korcsoportban nagyon szépen dolgozott és formagyakorlatban az első helyen végzett.

Móricz Martin a 14-15 éves korcsoportban, formagyakorlatban a harmadik helyen végzett, felnevezve 16-17 évesekhez szintén a harmadik helyen zárta a versenyt.

Németh Adrián mester a 40+ mezőnyben kumitéban a harmadik helyen végzett.

Szöveg: Jóna István
Fotó: Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület