2024.09.19., csütörtök - Vilhelmina napja
facebook
Keresés
Két érkező és egy távozó a ZTE FC-nél

Két érkező és egy távozó a ZTE FC-nél

2023. szeptember 07., 09:40
A vármegyeszékhelyi klub háza táján nagy volt a mozgás szerdán, hiszen két új játékos érkezését és egy távozását jelentették be.

Az érkező oldalon elsőként az észak-macedón válogatott labdarúgó Todor Todoroski igazolását jelentették be a kék-fehérek. A 24 éves, hatszoros észak-macedón válogatott jobbhátvéd az azerbajdzsáni Sumqayit (Szumkvajit) csapatától érkezik a ZTE-hez. Todoroski a korosztályos válogatottakat végig járva 2021. november 11-én hazájának felnőtt nemzeti válogatottjában is bemutatkozott. A válogatott labdarúgó 1+1 éves szerződést között a klubbal.

A másik játékos, a 21 éves védő Várkonyi Bence, aki kölcsönbe érkezik az MTK Budapest együttesétől, ahol már a 2021-2022-es szezonban bemutatkozott az NB I-ben. A tavalyi szezonban kölcsönjátékosként erősítette az NB II-ben szereplő Kozármisleny FC csapatát, majd idén visszatért az MTK-hoz.

Egy meghatározó játékosi távozik a ZTE FC-től Gergényi Bence személyében. Még 2018-ban érkezett kölcsönjátékosként Zalaegerszegre, de a szezon befejeztével végleg szerződtette őt a ZTE. Gergényi Bence a Fehérvár FC együttesében folytatja pályafutását.

Fotó: ZTE FC

# Kapcsolódó cikkek