2024.10.18., péntek - Lukács napja
facebook
Keresés
Évet értékelt a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület

Évet értékelt a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület

2023. december 31., 08:15
A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület tavasszal új edzőterembe költözött, itt már egy komolyabb, felszerelésében is jobb teremben tudtak felkészülni a karatékák az előttük álló versenyekre.

Sikeres danvizsgákat tettek a tanulóink Masao Kagawa nagymester előtt. Több színvonalas versenyt rendeztünk, ezúton köszönöm a sok szülői és baráti támogatást!

- kezdte értékelését az egyesület elnöke, Molnár Tamás.

A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület tanulói a 2023-as évben is kitűnően szerepeltek és nagyszerűen képviselték Zalaegerszeget több nemzetközi és országos versenyen is.

Horváth Jókus Vivienn korcsoportjában Kumite Európa bajnok lett, míg Horváth Maja Viktoria korcsoportjában kata Európa bajnoki címet szerzett.

Móricz Martin Kata Európa bajnok, valamint EB 3. hely kumitében.

Ujj Rebeka Európai bajnoki 3. hely kumitében, csak úgy, mint Veilinger Ádám.

Darók Izabella, Nagy Kata, Balogh Miranda, Tóth Jázmin, Szabó Mira, több nemzetközi és hazai versenyen győzteseként hagyhatta el a tatamit.

"Volt" olyan tanuló is aki VB kata második helyet ért el idén. Nagyszerű utánpótlás válogatottunk cseperedik a nagyok példaértékű munkáján inspirálódva.

Nagyszerű eredmények, de oktatási rendszerünk és nézeteink szerint a jövőben sem fogunk specializálódni, vagy egyéni érdekeket kiszolgálni csak, hogy eredményeket lobogtathassunk. Egy olyan közösség vagyunk ahol egymást támogatva egymást fejlesztve haladunk az úton. Összességében egy sikeres, eredményekben gazdag, de tanulságos éven vagyunk túl. Nagyszerű szülői gárda alakult ki az évek során, nekik köszönöm a bizalmat és a sok önzetlen segítségét. A Karate egy olyan harcművészet ami a fizikai és szellemi edzés által a jellemet fejleszti

– összegezte az évet Molnár Tamás.

Szöveg: Jóna István
Fotók: Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület

# Kapcsolódó galériák