2024.10.22., kedd - Előd napja
facebook
Keresés
Endrédi Máté jó hajrájának köszönhetően nyert versenyt Velemben

Endrédi Máté jó hajrájának köszönhetően nyert versenyt Velemben

2024. szeptember 11., 08:52
Az elmúlt szombaton a Metrinwest XIV. Velem-Hörmann Országúti Kerékpárversenyen jártak a GreenZone-ZKSE kerékpárosai. A zalaegerszegi klubot három versenyző képviselte a versenyen, akik kiváló időeredményekkel és helyezésekkel tértek haza.

10:00-kor lassú rajttal vette kezdetét a rendezvény, majd az Avar Szálló előtt éles rajttal indult a mezőny. A táv kb. 5,7 km, míg a szintkülönbség kb. 370 m volt, a győztes pedig, aki először halad át a célvonalon. 

Endrédi Máté tavaly még éppen lecsúszott a győzelemről, de idén ismét nagy csatát vívott Süle Róberttel és az utolsó pillanatban robbantott egyet, mellyel egy hajszállal, de sikerült megszereznie az abszolút első helyet. 

Eredmények:

Endrédi Máté 13:59 perc 1. hely

Forgács Patrik 14:50 perc 9. hely

Dervalics Gábor 16:18 perc 11. hely

Emellett Konkoly Andrea a Ring sorozat 9. állomásán, az Őrség Ring teljesítménytúrán vett részt. Bár ez hivatalosan nem verseny, azonban jegyzik a helyezéseket. A hosszú távon 93 km, 560 m szintemelkedés várt az indulókra, amin helyenként nagyon nagy szembeszél nehezítette az kerékpárosok dolgát. Konkoly Andrea a nők között végül a 14. helyen ért célba.

Szöveg: Jóna István

Fotó: GreenZone ZKSE/Facebook 

# Kapcsolódó galériák