2024.09.16., hétfő - Edit napja
facebook
Keresés
Elkezdték a felkészülést a Zalaegerszegi Regionális Karate Akadémia növendékei

Elkezdték a felkészülést a Zalaegerszegi Regionális Karate Akadémia növendékei

2024. augusztus 02., 10:10
Júliustól már az őszi versenyszezonra készülnek a Zalaegerszegi Regionális Karate Akadémia (ZRKA) növendékei. Az alapozó edzések mellett Zalaszentgróton táboroztak az egyesület tagjai.

Céljuk az optimális edzettségi állapot megteremtése. A felkészülési ciklus első felében alapozó munkát végeztek versenyzőink, július elején regionális edzőtábort szerveztünk Zalaszentgróton. A csapatépítés és közösségi élmények mellett a tábor elsődleges célja az volt, hogy csoportos felkészülési lehetőséget biztosítson versenyzőinknek. Az edzőtábor az őszi versenyszezon felkészülésének jegyében zajlott, az itt eltöltött néhány nap alatt minőségi edzésmunkát végeztek sportolóink, kicsik és nagyok hatékonyan segítették egymást a felkészülésben. Fantasztikus munkát végeztetek a gyerekek, mindenki nagyszerűen teljesített!

– adott tájékoztatást Takács Ferenc, a ZRKA vezetőedzője. 

Takács Ferenc elmondta, a felkészülési ciklus második felében a BVSC korosztályos versenyzőivel készülnek tovább Zalaegerszegen, itt már a versenytechnikák korrekciója mellett fokozatosan előtérbe került a felépített taktikai feladatok gyakorlása, memorizálása is.

Szöveg: Jóna István

Fotó: ZRKA