2024.09.08., vasárnap - Mária, Adrienn napja
facebook
Keresés
Vers a peronon – Klasszikus és kortárs versek egész héten a kisföldalattin

Vers a peronon – Klasszikus és kortárs versek egész héten a kisföldalattin

2024. július 15., 21:07
Július 15. és július 21. között ismét klasszikus és kortárs versek szólalnak meg a Millenniumi Földalatti Vasút állomásain a Vers a peronon programsorozatban.

Idén nyáron második alkalommal szólalnak meg költemények a kisföldalatti hangos utastájékoztató rendszerén a BKV Zrt. és az Aranyhíd Polgári Egyesület együttműködésében. A várakozó utasok klasszikus és kortárs költeményeket hallhatnak neves előadók tolmácsolásában – számolt be a Fidelio. 

Hétfőn Zalán Tibor Ablakok című versét Baj László, kedden Szőcs Petra A többi Gréta legyen boldogabb című költeményét Holecskó Orsolya, szerdán Petőfi Sándor Pató Pál úr című versét Csuja Imre előadásában hallhatják az utasok.

Csütörtökön Géczi János Ismét a rózsákról című költeménye Őze Áron, pénteken Varró Dániel Randi című verse Mihály Péter előadásában szólal meg a kisföldalatti vonalán található állomásokon.

Szombaton Weöres Sándor Öröklét című költeményét Mácsai Pál mondja el, vasárnap pedig Áfra János Föld, víz, levegő című versét hallhatják Für Anikó előadásában az utasok.

Fotó: BKV Zrt./Facebook