2024.09.08., vasárnap - Mária, Adrienn napja
facebook
Keresés
Közvetlen riválist és tabellaszomszédot fogad a ZTE NKK

Közvetlen riválist és tabellaszomszédot fogad a ZTE NKK

2024. március 09., 08:40
Az alapszakasz utolsó hazai bajnokiján vasárnap 15 órától az Ajka együttesét fogadja a ZTE NKK. Az Amatőr NB I Fehér csoportjában szereplő egerszegi csapatnak van miért visszavágni ellenfelüknek, hiszen nagyon kikaptak az első meccsen.

A ZTE NKK egy idegenbeli győzelemmel hangolódott a mérkőzésre, akiknek így 9-5-ös a győzelem –vereség mutatója. Ez azt jelenti, hogy már biztosan pozitív mérleggel zárják a csoportjukat. Az Ajka ellen nehéz mérkőzésre készülnek a lányok, de Rózsás Gábor vezetőedző bizakodva tekint az összecsapás elé:

A bajnokság utolsó harmada mindig nagyon nehéz, főleg az ilyen fiatal csapatoknál. A legfontosabb ilyenkor, hogy az iskolai, munkahelyi terheket próbáljuk feledtetni a kosárlabda örömével, a jó társasággal, csapategységgel. Lényeges, hogy kipihenje mindenki a kisebb-nagyobb sérülések utóhatásait és leginkább az, hogy mentálisan minden szempontból új, pozitív impulzusokat kapjanak a játékosok. Amennyiben mindez sikerül, akkor a hátralévő 2 alapszakasz és várhatóan 8 rájátszás mérkőzésen élvezzük a játékot, saját arculatunkat tudjuk mutatni és örömünket leljük benne. Természetesen továbbra is az összes mérkőzésen megteszünk majd mindent a győzelmekért! Úgy gondolom, hogy eddig maximálisan elégedettek lehetünk a szezonunkkal, s ha az itt felsoroltak javarészt sikerülnek, akkor végső helyezéstől függetlenül a legvégén is így fogunk majd vélekedni!

Szöveg: Jóna István

Fotó: ZTE NKK