2024.09.08., vasárnap - Mária, Adrienn napja
facebook
Keresés
Elkezdte a felkészülést a 2024/25-ös szezonra a ZTE FC

Elkezdte a felkészülést a 2024/25-ös szezonra a ZTE FC

2024. június 25., 08:33
A ZTE FC NB I-es csapata hétfőn megkezdte a felkészülést a 2024/25-ös szezonra. A délelőtt folyamán különböző vizsgálatokon vettek részt a játékosok, melyek között szerepeltek az InBody, FMS és mozgástartományi vizsgálatok.

Közel egy hónap múlva kezdődik a 2024/2025-ös OTP Bank Liga NB I-s szezon. Ahogy korábban közöltük, a ZTE FC hazai pályán az MTK Budapest ellen kezdi majd a pontvadászatot. Hétfőn Márton Gábor vezetőedző az első edzést is megtartotta a csapatnak. A délelőtt folyamán a játékosoknak különböző méréseken kellett részt venniük. Többek között speciális testösszetétel-elemző mérés, mozgásminőség és a mozgásminták felmérése történt meg, valamint a játékosok ízületeinek és izmainak mozgástartományát mérték fel.

A közös összetartást 18 órakor vezényelte Márton Gábor. Az edzésen a játékosok már elkezdték a felkészülést a következő szezon kihívásaira, különböző edzésmódszerekkel és gyakorlatokkal, amelyek célja, hogy a csapat a lehető legjobb formában kezdjen neki az elkövetkező idénynek – olvasható a ztefc.hu oldalon. 

A következő két hetet a csapat még Zalaegerszegen tölti, majd július elején egy hetet tölt testvércsapatunknál Lendván, egy nyári edzőtábor keretein belül.

A felkészülést kísérő edzőmérkőzésekről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.

Szöveg: Jóna István

Fotó: ZTE FC

# Kapcsolódó cikkek