2024.10.22., kedd - Előd napja
facebook
Keresés
Bravúrgyőzelemre hajt a ZTE KK Székesfehérváron

Bravúrgyőzelemre hajt a ZTE KK Székesfehérváron

2024. október 18., 09:07
Szombaton, 17 órától az Alba Fehérvár otthonában folytatja bajnoki szereplését a Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabdacsapata.

A zalaiak három hazai győzelemmel és egy idegenbeli vereséggel állnak négy fordulót követően, míg az Alba Fehérvár eddig három bajnoki találkozón van túl és egy győzelme mellett kétszer vesztesen hagyta el a parkettet. A fehérváriak az Európa-kupában is érdekeltek, ahol legyőzték a bolgár bajnokot, majd kedden súlyos vereséget szenvedtek Franciaországban.

A hétvégi fordulóban az előző szezon bronzmeccsét játszó csapatok találkoznak. A ZTE keretéhez idén nyáron csatlakoztak az Alba saját nevelésű játékosai, a Takács ikrek, Martin és Milán, valamint Keller Iván is a Fehérvárban nevelkedett. A ZTE KK korábbi csapatkapitánya a klub honlapjának elmondta: 

A szombati meccs jó kihívás lesz számunkra, mert az eddigi ellenfeleknél egy még erősebb csapat otthonában mérhetik le, mire képesek. Jó légiósaik vannak, és rendelkeznek válogatott játékosokkal, Filipovity Márkóval és Vojvoda Dáviddal. Keller Iván nehéz mérkőzésre számít, de mindent megtesznek majd, hogy egy bravúrgyőzelemmel örvendeztessék meg szurkolóikat.

Szöveg: Jóna István

Fotó: Jóna István