Idén is a Violkonyháé lett az év forralt bora
Az „év forralt bora” díjat internetes szavazás alapján ítélik oda az arra érdemeseknek. A Városmarketing iroda ötlete nyomán immár nyolcadik éve kérdezik meg az embereket arról, melyik forralt bor ízlett nekik a vásárban.
Évről évre kiadjuk ezt a díjat, de most először fordult elő, hogy tavaly után megint ugyanaz a vendéglátóhely, a Violkonyha nyerte el ezt a kitüntető elismerést a zalaegerszegi polgárok és a turisták részéről. Ez azt mutatja, hogy valamit nagyon jól csinálnak, valami nagyon bevált náluk, és nagyon sok finomsággal várják az érkezőket. A szavazás azért is jó, mert aktivitásra sarkallja a látogatókat, és visszajelzést adnak arról, ki milyen munkát végez
- nyilatkozta portálunknak Balaicz Zoltán polgármester.
A Violkonyha 514 szavazattal nyerte a megmérettetést. Az elismerő oklevelet Balaicz Zoltán polgármester adta át a cég ügyvezetőjének, aki elmondta: a tavalyi nagysikerű epres rozé után áfonyás vörösborral újították meg kínálatukat.
A titkunk ugyanaz: szekszárdi alapanyagból készül a kékfrankos és a vörös, illetve a rozé is. Az ételek sem változtak semmit. Várvölgyről érkezik a hurka, a kolbász és a csülök. A titok ugyanaz: a szeretet, illetve a lelkesedés, mint tavaly”
- mondta Viola Kitti, a Violka Family Kft. ügyvezetője.
A szavazás szerint a második helyen a Piknik végzett. Őket követte a Tütü Gasztróbusz, a Mimosa Lounge, illetve a Robinson Music Pub forralt bora. Az előzetes tervek szerint jövőre az Egerszegi Advent programsorozatában és a vendéglátóhelyek kínálatában egyaránt további újításokra lehet számítani.
Szöveg: Soós Aliz
Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg