2024.05.21., kedd - Konstantin napja
facebook
Keresés
Továbbra is a Zalakerámia támogatja a kosarasokat

Továbbra is a Zalakerámia támogatja a kosarasokat

2023. augusztus 24., 15:30
A ZTE KK névadó szponzori bejelentést tett. A sajtótájékoztatót Török Róbert, a ZTE KK Kft. ügyvezetője, a névadó részéről Jaramani Rafik, a Zalakerámia Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Martin Hoffmann, a Lasselsberger-csoport kerámia divíziójának a vezetője tartották.

Immáron 17 éve tart az együttműködés a cég és az egyesület között, amelyet a gazdasági válság okozta nehézségek ellenére ismét meghosszabbítottak. A Zalakerámia nem csupán a csarnokot, hanem magát a csapatot is támogatja. A cég számára fontos, hogy a magyar sportklubok megfelelő körülmények között működjenek, illetve, hogy a játékosok minden segítséget megkapjanak annak érdekében, hogy eredményes idény elé nézzenek.

Az eseményen jelen volt Bali Zoltán. Zalaegerszeg alpolgármestere elmondta: az önkormányzat számára kiemelten fontos a helyi egyesületek jövője.

Mi az önkormányzat részéről is nagyra értékeljük a cégnek azt a szándékát, hogy ilyen nehéz időszakban, amikor az energiaválság őket is sújtotta és sújtja még a jelen időszakban is kiállnak a megbízható partnerség mellett és a következő szezonban is stabil hátteret biztosítanak a klubnak. Mi mint a tulajdonos önkormányzat is azon vagyunk, és azon leszünk az elkövetkező napokban, hetekben, hónapban, hogy a lehető legtöbb szponzort biztosítsuk a klub számára. Természetesen mi, mint önkormányzat is biztosítjuk azokat a forrásokat és helyszínt az edzéshez, ami biztos lábakat adhat a következő szezonra. Bízunk benne, hogy a szezon kezdetével már csak a játékosokon fog múlni a klubnak a működése. A Zalakerámia ZTE KK pedig stabilan tud nekiállni a következő szezonnak.

- közölte Bali Zoltán alpolgármester.

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

IjwWMXcGI9g
# Kapcsolódó galériák